ΚΑΤΕΧΕΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Συνδυάζοντας την μακροχρόνια παράδοση στην κατασκευή επίπλων από αλουμίνιο με την νέα τεχνολογία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Οι βάσεις για την επιτυχία

Το ανθρώπινο δυναμικό, η ποιότητα, η συνεχείς εξέλιξη και η υποστήριξη μετά την πώληση αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας μας αλλά και την φιλοσοφία μας.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η σωστή επιλογή των υλικών, εγγυόνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

THE RIGHT CHOICE MAKES THE DIFFERENCE

Λίγα λόγια για εμάς

H Metalart εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών από το 1990.

Κεντρικός γνώμονας και κυρίαρχος στόχος της εταιρίας μας είναι αφενός η παρασκευή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων (όπως ομπρέλες και ξαπλώστρες αλουμινίου παραλιας) και αφετέρου η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ικανών να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.

Για το λόγο αυτό η εταιρία διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, για να διασφαλίζεται η ύψιστη ποιότητα των προιόντων μας, τα οποία κατασκευάζονται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.

Φιλοδοξία της Metalart από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα είναι όλα μας τα προϊόντα να αναγράφουν “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ” και αποτελεί μεγάλη μας τιμή που το έχουμε καταφέρει παρά τις δυσκολίες.

Η σωστή επιλογή κάνει τη διαφορά!

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η Φιλοσοφία μας

Ανθρώπινο δυναμικό

Το μυστικό της επιτυχούς μακροχρόνιας πορείας της εταιρείας, οφείλεται στους ανθρώπους της. Η METALART απαρτίζεται από ειδικευμένο προσωπικό, με υψηλή κατάρτιση στο αντικείμενο της δουλειάς τους. Οι άνθρωποί μας αγαπούν αυτό που κάνουν. 

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Ο συνδυασμός του άρτιου σχεδιασμού, η σωστή επιλογή των υλικών καθώς και η μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή, προσδίδει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Σχεδιάστε μαζί μας τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κατασκευαστική υπεροχή

Η METALART εφαρμόζει σύγχρονα κατασκευαστικά πρότυπα και είναι σε θέση να υλοποιήσει έργα υψηλών προδιαγραφών. Δεσμευόμαστε για προϊόντα & υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. 

METALART video presentation

Κατασκευή ξαπλώστρας αλουμινίου